مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک › خانواده ایرانی › مشاوره خانواده و ازدواج v
« قبلی 1 … 8 9 10 11 12 … 26 بعدی »
› [ مشاوره فردی]  مادر شوهرم اذیتم میکنه و خیلی بهم حسادت میکنه

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی ADMIN مهدویت و آخرالزمان
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
  ستاد سایبری آیت الله رئیسی ADMIN ADMIN گفتگوی ایرانیان
  راه کارهای مطرح شدن نام جوین در ایران ADMIN ADMIN معرفی شهرستان جوین
  همراه این چنينی هست؟ ? حفصه ADMIN بانوی ایرانی
  [ مشاوره فردی] ] چطوری زندگیمو حفظ کنم جدا ... Rose محمدی پور مشاوره خانواده و ازدواج
  لیست لوازم مورد نیاز برای اتاق خواب عروس و دا... zizi_mg سایت_سوربان بانوی ایرانی
برترین امتیاز گیرندگان
906
226
195
189
175
163
128
126
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9482
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 260

افشای تله جمعیت! | ویترین | طراحی و دوخت لباس | شاه دزد
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 2.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ مشاوره فردی]  مادر شوهرم اذیتم میکنه و خیلی بهم حسادت میکنه

مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۷:۲۱ صبح
سلام. من ۲۵ساله هستم و ۳ ماهه عقد کردم و همسر خوبی دارم منتها مادرشوهرم که خیلی جوان هستند خیلی به من حسادت می‌کنند همسرم اولین بچه خانوادس،هر وقت که همسرم برام طلا یا لباس و… میخره کلی مادرش با من و شوهرم دعوا میکنه و توی روم میگه براش چیزی نخر خرجش نکن…اگه همسرم کنارم بشینه دستشو بذاره دور گردنم یا گفت عزیزم…مادرش کلی با پدرشوهرم دعوا میکنه که چرا مثل پسرت نیستی.انتظار داره هر چی ایشون گفت همون بشه هر جا خواست همراهش برم من شاغلم انتظار داره دم به دقیقه تو مهمونی باشم و به دیگران مدام میگه اگه کاری چیزی دارید عروسم انجام میده خیلی من و شوهرم رو آزار میده.واقعا نمیدونم چیکار کنم؟/وبسایت
انجمن مشاوره رایگان خانواده و ازدواج
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
سپاس ها 0
۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۷:۲۳ صبح
سلام. بچه های اول برای مادرها خیلی مهمه و از دید خودشون تمام دنیا بچه ای بوده که بزرگ کرده و برای تربیتش تلاش کرده حالا که این پسر ازدواج کرده و چون قبلا تمام فکر و ذکرش مادرش بوده و از نظر فاصله ی سنی نزدیک هستند حسادت میکنه به چی؟ به اینکه یه دختر جوان تر , زیباتر و با ترفندهای زنانه و جذابیتهای خاص خودش پسری رو که سالها بزرگ کرده حالا از چنگش درآورده بچه ای که مال اون بوده و همه ی محبت او یک جهت داشت و به سمت مادر بود حالا به جهت دیگه ای هم کشیده شده وقتش رو باهاش میگذرونه در گوشش حرف میزنه براش خرید میکنه براش جواهر میخره دست تو بغلش میکنه دست تو بغلش میکنه خب اینها حسادت رو تشدید میکنه ناراحت میکنه و احساس میکنه بچه اش رو ازش گرفتن خب عزیزمن از دید یک زن و یک مادر به قضیه نگاه کن مادرشوهر شما با شما دشمنی نداره شما رو هم دوست داره فقط بلد نیست چیکار کنه , این زن همش احساس میکنه شما فرزندش رو ازش جدا میکنی به همین دلیل بچه ای که تا دیروز با او شوخی میکرد حرف میزد و وقت میگذروند حالا با یکی دیگه وقت میگذرونه خب بخاطر همین احساس حسادت میکنه احساس تنها شدن میکنه و چون این احساس رو داره با شما هم اینطوری رفتار میکنه خصمانه و باخشم رفتار میکنه پس مادرشوهرت رو دریاب و هرگز بهش بی احترامی نکن شرایطش رو درک کن و بهش نزدیک شو دقیقا بهش بفهمون که من برای جداشدن بچه ات از تو نیومدم پس دخترم با نزدیک شدن و با احترام مشکلت رو حل کن نه اینکه همش اخم کنی یا قیافه بگیری , پسر هم باید بگونه ای رفتار بکنه که با حضور شما مادرش رو اذیت نکنه شما انتظار نداشته باشید که این مادر شرایط شما رو درک کنه چون در سن خیلی کم مادر شده و به بچه اش وابستگی داره به همین دلیل داره به شوهرش پرخاشگری میکنه پس ایشون با شخص شما مشکل نداره ایشون بهم ریخته و شما بایستی شرایط رو درک بکنید و حتما باید شوهر این خانم رابطه اش رو با مادرشوهر شما قوی تر بکنه و رابطه ی عاطفی رو جلوی شما نشون بده تا این شدت حسادت کم بشه وگرنه اگر این حسادت رو کنترل نکنیم پرخاشگریها اضافه بشه نتیجه این میشه که بین شما دونفر بی احترامی و شکاف زیاد میشه نه شما میتونید ایشون رو قبول بکنید و نه ایشون شما رو پس بخاطر این قضیه زندگی خودتون رو خراب نکنید وقتی شما رفتارهای درستی انجام بدید او هم فکر میکنه و به این نتیجه میرسه که شما قصد تخریب خانواده ی اونها رو ندارید و رابطه اش با شما خوب خواهد شد و دیگه اون حسادتش از بین میره پس به دید مادرشوهر به ایشون نگاه نکنید. موفق باشید…مشاوره ۲۴
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
سپاس ها 0
۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۷:۲۴ صبح
سلام

وقتي افراد ازدواج مي كنند يكي از نيازهاي اصلي شون اينه كه بتونن مرزشون رو رعايت كنند اين يعني اينكه آدما به خودشون اجازه ميدن هر طور رفتار كنند مادامي كه ما بهشون اين اجازه رو بديم. شما بايد خودتون رو به صورت يك زن شاغل كه دغدغه هاي خودش رو داره تعريف كنيد./وبسایت
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
مشاورانه آفلاین
عضو حرفه ای
سپاس ها 0
۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۷:۲۸ صبح
با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز

مادر شوهر شما سالها با این خصلتها و خصوصیات زندگی کرده و تغییر ایشان بسیار سخت می باشد و نمی توان ایشان را مجبور کرد که به مشاور و یا روانشناس بابت این نوع رفتارها مراجعه بکنند .تنها کسی که شما بر او تسلط دارید خود شما می باشیدد. بنابراین سعی کنید بر روی خودتون کنترل بیشتری داشته باشید و در هنگام برخورد و رفتار با ایشان صبر و تامل بیشتری داشته باشید. رفتار توام با احترام و محبت در برخورد با ایشان و حساسیت نشان ندادن و بی تفاوتی به رفتارهای ایشان باعث می شود کم کم این رفتارها کاهش  پیدا بکند و حتی رابطه ایشان با شما بهبود یابد. البته سعی کنید که همراه با همسرتان رفتارهایی که حساسیت ایشان را بر می انگیزد را انجام ندهید. حتی همسر شما می تواند بعضی مواقع برای مادرشان نیز خرید بکنند و یا خود شما نیز برای ایشان بعضی مواقع هدیه ای بخرید چرا که همین هدیه ها می تواند نقش به سزایی در نزدیکی قلبها و محبت بیشتر گردد.

نکته مثبت زندگی شما ، همراهی همسر شما با شما می باشد و این رضایت خاطری که از همسرتان دارید کمک می کند که به خاطر خوشبختی خودتان و رضایت همسرتان به رفتارهای مادرشان حساسیت کمتری نشان بدهید.خوشبخت و سرفراز باشید./وبسایت
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [ همسرداری ]  شوهرم با دخترا چت می‌کنه NoooriZahra 2 516 ۱۴۰۲-۹-۱۰، ۰۵:۵۷ عصر
آخرین ارسال: Pacholl_web
  [ همسرداری ]  خیانت شوهرم F.p 1 727 ۱۴۰۲-۷-۱۳، ۰۶:۳۹ صبح
آخرین ارسال: ملایجردی
  [ مشاوره فردی]  پدرم به مادرم خیانت میکنه حنا 3 545 ۱۴۰۲-۲-۱۳، ۰۷:۱۹ صبح
  [ مشاوره فردی]  اشتباه بزرگی کردم خیلی پشیمونم GolMah 3 581 ۱۴۰۱-۱۱-۱۵، ۱۰:۰۱ صبح
  [ همسرداری ]  شوهرم خیانت کرده باید چکار کنم؟ Neda_Sh 1 817 ۱۴۰۱-۶-۲۱، ۱۱:۱۰ عصر
آخرین ارسال: ناظمی پور
  [ تربیت فرزند ]  حسادت فرزند بزرگتر Azar1117 1 968 ۱۴۰۱-۳-۳۰، ۰۵:۱۹ عصر
  [ همسرداری ]  اخلاق خاص شوهرم Shr 2 975 ۱۴۰۱-۲-۳۰، ۱۰:۳۶ عصر
آخرین ارسال: حسین زرقانی
  [ مشاوره فردی]  دعوای پدر و مادر Human 3 941 ۱۴۰۱-۲-۲۶، ۱۱:۵۲ عصر
آخرین ارسال: محمدی پور
  [ مشاوره فردی]  خواهر شوهر و شوهرم Samayari 3 1,158 ۱۴۰۱-۱-۱۹، ۰۹:۴۰ صبح
  [ مشاوره فردی]  احساس تنفر از مادر و خواهر و احساس تنهایی Aynaz 3 1,407 ۱۴۰۰-۱۲-۱۵، ۰۲:۱۴ عصر
آخرین ارسال: zahraasadi20222021

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1146 - Table 'atamalek_mybb.mybb_atathreadviews' doesn't exist
Query:
INSERT INTO mybb_atathreadviews (tid) VALUES('12123')

If you're a visitor of this website, please wait a few minutes and try again. If this problem persists, please contact the site owner.

If you are the site owner, please check the MyBB Documentation for help resolving common issues, or get technical help on the MyBB Community Forums.