مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

مشاوره خانواده آنلاین رایگان عطاملک › خانواده ایرانی › مشاوره خانواده و ازدواج v
« قبلی 1 … 3 4 5 6 7 … 26 بعدی »
› [ همسرداری ]  اخلاق خاص شوهرم

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی ADMIN مهدویت و آخرالزمان
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
  ستاد سایبری آیت الله رئیسی ADMIN ADMIN گفتگوی ایرانیان
  راه کارهای مطرح شدن نام جوین در ایران ADMIN ADMIN معرفی شهرستان جوین
  همراه این چنينی هست؟ ? حفصه ADMIN بانوی ایرانی
  [ مشاوره فردی] ] چطوری زندگیمو حفظ کنم جدا ... Rose محمدی پور مشاوره خانواده و ازدواج
  لیست لوازم مورد نیاز برای اتاق خواب عروس و دا... zizi_mg سایت_سوربان بانوی ایرانی
برترین امتیاز گیرندگان
906
226
195
189
175
163
128
126
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9482
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 260

افشای تله جمعیت! | ویترین | طراحی و دوخت لباس | شاه دزد
Your browser does not support the audio element.

نظرسنجی: با شوهر رفیق باز و کم حرف چجوری رفتار کنم
این نظرسنجی بسته شده است.
محبت بیشتر
0%
0 0%
کم محلی و رفتار مثل خودش
0%
0 0%
در کل 0 رأی 0%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 2.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ همسرداری ]  اخلاق خاص شوهرم

Shr آفلاین
عضو جدید
*
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۴۰۱-۲-۲۹، ۰۱:۳۴ صبح
[amoff][/amoff][amoff][/amoff]سلام منو شوهرم ۶سال ازدواج کردیم و یک دختر ۱ساله دارم.منو شوهرم عاشق هم بودیم و هستیم اما یسری مشکلات باهاش دارم.مخصوصا جدیدا.شوهرم از اول خیلی رفیق داشت و الانم همینطور خیلی با رفیق های مختلف در ارتباطه حداقل هفته ای دوشب میره بیرون یه دورانی ک من باردار بودم ب ۴یا ۵شب درهفته هم رسیده بود و هرچندوقت با روش های مختلف دعوا یا بحث و صحبت و قهر بهتر میشه چندروزی باز همون اش و همون کاسه.کلا ب این نتیجه رسیدم ک اول کار بعد رفیقاش براش مهمن و من هیچ جایگاهی پیشش ندارم.و اصلا پیش من بودن یا نبودن مهم نیست براش و ترجیحش اینه ک با رفیقاش باشه.و مشکل دیگه اینکه کلا خیلی زبون چرب و نرمی داره و ب زبون بازی معروفه دست ب تیکه انداختن و مسخره کردنشم ک حسابی خوبه.ولی برعکس اینکه پیش بقیه مجلش گرم کن و پرحرفه پیش من لال میشه حتی اگر یه هفته هم کنار هم باشیم هیچ حرف مشترکی نداریم ک باهم بزنیم یا خوابه یا تو تلوزیونه یا تو گوشیه ک ولبستگی شدید ب گوشی هم داره.خودش ک حرف نمیزنه منم چیزی بگم یا نمیشنوه یا بصورت تک کلمه ای جواب میده یا میپیچونه ک از گفته خودم پشیمون میشم کلا کم حرفه البته پیش من.من هیچ اطلاعی از کاراش ندارم با همه در جریان میذاره حرف میزنه مشورت میگیره جز من کل ادما در جریان کاراش هستن جز من.تو هیچ زمینه ای ن ازم نظر میخواد ن نشورت و کلا حرف حرف خودشه و هرکاری دلش بخواد میکنه اما همون کارا برای من ممنوعه.ب روش های مختلف برخورد کردم مشاوره رفتیم ولی هیچی ب هیچی میگه من همینم نمیتونم یا بلد نیستم ابراز محبت و علاقه ک صفره.دیگه خسته شدم تو زندگی حکم مترسک رو دارم حس بی مصرفی و بیهودگی دارم وجودم براش بی ارزشه.تو زندگیم هیچی بر وفق من نیست خسته شدم از اینکه همش اینو اون در مورد تصمیمات و تغییرات زندگیم شنیدم ولی خودم خبر نداشتم.حسودیم میشه وقتی زنو شوهرا باهم حرف میزنن توروخدا بگین چیکار کنم همه جوره مرد خوبیه ولی هنوز فکر و رفتار پسر بچه هارو داره البته ۲۹ سالشه ب چیزایی ک درمورد من بابد اهمیت بده نمیده دارم ازش سرد میشم دیگه زورم میاد سمتش برم میخوام مثل خودش رفتار کنم شاید حالیش بشه ولی.....
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ناظمی پور آفلاین
گروه مشاورین
اعتبار: 4
سپاس ها 0
سپاس شده 11 بار در 11 ارسال
۱۴۰۱-۲-۳۰، ۱۲:۱۶ صبح
سلام علیکم اولا مشاوره رو بازم ببر چون مشگل آداب معاشرت باید حل بشه وبیاموزه و دوما خودت توقعات وانتظاراتت رو بهش بگو از ابراز محبت ولو اندک ایشان خوشحالی خودت رو ابراز کن تا بلکه کم کم را بیفته واصلاح بشه.
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
حسین زرقانی آفلاین
گروه مشاورین
اعتبار: 4
سپاس ها 0
سپاس شده 4 بار در 4 ارسال
۱۴۰۱-۲-۳۰، ۱۰:۳۶ عصر
با سلام و احترام.
به نظر می‌رسد باید ریشه یابی کنید که چرا رفتار ایشون با شما تغییر کرده و شما چکار کردین که این اتفاق افتاده است‌.حتی اگه دلیل منطقی داشت شاید لازم باشه ازش عذرخواهی هم بشه. ضمن اینکه عذرخواهی کلی بخاطر کوتاهی ها تو زندگی هم میتونه کمک حال باشه.
از طرفی ایشون اول باید متقاعد بشه که مشاوره استفاده از علم و تجربه دیگران است و پذیرش نظر مشاور به نفع و صلاح ایشون و زندگیتونه .
از سوئی اگر کسی از دوستانش یا فامیل که روی ایشون تاثیر گذاره غیر مستقیم باهاش صحبت کنه و دلیل رفتارش رو جویا بشه زیرا ایشون نیاز به یک تلنگر از سختی غیر شما داره. 
موفق باشید
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [ همسرداری ]  شوهرم با دخترا چت می‌کنه NoooriZahra 2 516 ۱۴۰۲-۹-۱۰، ۰۵:۵۷ عصر
آخرین ارسال: Pacholl_web
  [ همسرداری ]  خیانت شوهرم F.p 1 727 ۱۴۰۲-۷-۱۳، ۰۶:۳۹ صبح
آخرین ارسال: ملایجردی
  [ همسرداری ]  شوهرم خیانت کرده باید چکار کنم؟ Neda_Sh 1 817 ۱۴۰۱-۶-۲۱، ۱۱:۱۰ عصر
آخرین ارسال: ناظمی پور
  [ همسرداری ]  اخلاق بد همسرم. Fatemehzarei 1 831 ۱۴۰۱-۲-۱۶، ۰۸:۵۹ صبح
  [ مشاوره فردی]  خواهر شوهر و شوهرم Samayari 3 1,158 ۱۴۰۱-۱-۱۹، ۰۹:۴۰ صبح
  [ همسرداری ]  بد دهنی و کتک کاری توسط شوهرم فاطمه زهرا 3 982 ۱۴۰۰-۱۱-۱۰، ۰۲:۰۷ صبح
آخرین ارسال: محمدی پور
  [ همسرداری ]  شوهرم خود ارضایی میکند rozi 2 2,924 ۱۳۹۹-۱۱-۲۰، ۰۵:۲۰ عصر
آخرین ارسال:
  [ همسرداری ]  شوهرم غسل جنابت نمیکنه مشاورانه 3 2,929 ۱۳۹۹-۱۱-۷، ۰۹:۱۴ صبح
آخرین ارسال: مشاورانه
  [ همسرداری ]  با عدم نعوظ شوهرم طلاق بگیرم؟ مشاورانه 2 1,768 ۱۳۹۹-۱۱-۷، ۰۸:۳۷ صبح
  [ همسرداری ]  دعوای شدیدی بین شوهرم و خواهرم رخ داد مشاورانه 2 1,450 ۱۳۹۹-۱۱-۷، ۰۸:۱۱ صبح

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1146 - Table 'atamalek_mybb.mybb_atathreadviews' doesn't exist
Query:
INSERT INTO mybb_atathreadviews (tid) VALUES('14695')

If you're a visitor of this website, please wait a few minutes and try again. If this problem persists, please contact the site owner.

If you are the site owner, please check the MyBB Documentation for help resolving common issues, or get technical help on the MyBB Community Forums.