مشاوره خانواده رایگان
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • جایزه بگیرید
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

مشاوره خانواده رایگان › خانواده ایرانی › مشاوره خانواده و ازدواج v
« قبلی 1 … 4 5 6 7 8 … 26 بعدی »
› [ مشاوره فردی]  احساس تنفر از مادر و خواهر و احساس تنهایی

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  [تولید انجمن] امام جمعه و ستاد برگزاری نماز ج... ADMIN ADMIN در شهر
  [تولید انجمن] میدان میوه و تره‌بار؛ یک مطالبه... ADMIN ADMIN در شهر
  دعا برای ظهور حضرت مهدی ( عج ) هادی ADMIN مهدویت و آخرالزمان
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
  ستاد سایبری آیت الله رئیسی ADMIN ADMIN گفتگوی ایرانیان
  راه کارهای مطرح شدن نام جوین در ایران ADMIN ADMIN معرفی شهرستان جوین
  همراه این چنينی هست؟ ? حفصه ADMIN بانوی ایرانی
برترین امتیاز گیرندگان
906
226
195
189
175
163
128
126
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9484
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 260
جديدترين کاربران
PRVWilhelm امروز
UNKGarnet امروز
Jcicucfufuf دیروز
09125314583 ۳-۲۳
نیما_صادقی ۳-۱۷
Pepko_Akrapovik ۳-۱۱
atisalimi ۳-۷
conexbaron ۳-۶

افشای تله جمعیت! | ویترین | طراحی و دوخت لباس | شاه دزد
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ مشاوره فردی]  احساس تنفر از مادر و خواهر و احساس تنهایی

Aynaz آفلاین
عضو جدید
*
اعتبار: 0
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
۱۴۰۰-۱۱-۱۸، ۱۰:۱۰ صبح
سلام من بخاطر سو استفاده های مالی مادرم و عدم کمک به من در هیچ برهه از زندگی و فرق گذاشتن بین بچه هاش و زرنگی اش نسبت به من و عدم راهنمایی من در زندگی و .. ازش متنفرم و کلا احساس تنهایی و بی کسی در زندگی دارم. افسردگی هم دارم به نظرم. حرف بقیه و نظر و احساس بقیه نسبت به خودم خیلی منو تحت تاثیر قرار میده و فکرمو مشغول میکنه، لطفا راهنمایی کنید که زندگی سالمی داشته باشم
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
محمدی پور آفلاین
حجت الاسلام محمدی پور
اعتبار: 75
سپاس ها 3
سپاس شده 48 بار در 38 ارسال
۱۴۰۰-۱۱-۱۸، ۱۱:۲۴ صبح (آخرین ویرایش: ۱۴۰۰-۱۱-۱۸، ۱۱:۲۷ صبح، توسط محمدی پور.)
سلام علیکم
 با توجه به وجود آیات قرآن کریم و روایات حضرات معصومین حرف اضافه ای برای گفتن در باب احترام به والدین نمی ماند.
لذا توجه خودم و شما رو به این آیه جلب می کنم:
 و قضی ربک الا تعبدوا الا ایاه و بالوالدین احسانا اما یبلغن عندک الکبر احدهما، او کلاهما فلا تقل لهما اف و لا تنهرهما و قل لهما قولا کریما. سوره اسراء: 23)
و خدای تو حکم فرموده که، هیچ کس را جز او نپرستید و به پدر و مادر نیکی کنید اگر هر دو یا یکی از آنها به پیری برسند (که موجب رنج و زحمت باشند) زنهار کلمه ای که رنجیده خاطر شوند مگو و کمترین آزار به آنان مرسان و با ایشان با احترام و بزرگوارانه سخن بگو.و همیشه پر و بال تواضع و تکریم را با کمال مهربانی نزدشان بگستران و بگو: پروردگارا، به پدر و مادرم رحمت و مهربانی فرما، آنگونه که آنان مرا در کوچکی تربیت کردند.
فرمانِ نیکى ‏به والدین مانند فرمانِ توحید، قطعى هست
لذا احساس بی کسی و نفرت و افسردگی احتمالا نتیجه بی توجهی و بی احترامی های شما به مادرتون هست
طبق گفته خودتون که بیان کردید: حرف بقیه و نظر و احساس بقیه نسبت به خودم خیلی منو تحت تاثیر قرار میده و فکرمو مشغول میکنه، همین جا نقطه ای هست که باید شما شروع به اصلاح کنید.
ابتدا به مادرتون توجه بیشتر و احترام بیشتری رو داشته باشید و نکته بعد اینکه در جلساتی قرار نگیرد که حرف دیگران در شما تاثیر داشته باشد.
پاسخ
وب سایت ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
ملایجردی آفلاین
گروه مشاورین
اعتبار: 4
سپاس ها 0
سپاس شده 16 بار در 16 ارسال
۱۴۰۰-۱۱-۱۹، ۰۴:۲۸ صبح
با سلام و عرض و ادب و احترام خدمت شما همراه گرامی

خداوند نیز در مقابل زحمات والدین  حقوق ویژه ای را براى آنها قائل شده است. از این رو باید در هر شرایطى احترام آنها را نگه داشت؛ هر چند در بعضى اوقات در برخورد با فرزندان خود دچار اشتباه شوند. البته توجه به این نکته لازم است که خداوند همه انسانها را در مقابل اعمال و رفتارى که انجام مى دهند مورد سؤال قرار مى دهد و والدین نیز باید پاسخگوى اعمال و رفتار خود باشند. بنابراین در همه حال ما وظیفه داریم به والدین خود احترام بگذاریم حتى اگر آنها به ما بى‌احترامى کنند و ما را مورد آزار و اذیت قرار دهند. فقط در صورتی که آنها بخواهند ما را به کار حرامى وادار کنند یا از انجام تکلیف واجبى باز بدارند، اطاعت از آنها جایز نیست چه اینکه اطاعت خداوند بر هر کس دیگری حتى والدین نیز مقدم است.

دلیل این همه احترام و نیکی در حق پدر و مادر در یک چیز است و آن بزرگترین نعمت خداوند یعنی حق حیات است که اگر پدر و مادر نبودند؛ فرزندانی هم به وجود نمی آمدند. از این رو هر چه درباره پدر و مادر احترام و احسان شود
سعی کنید نگاهتان به آنان محبت‌آمیز باشد. والدین شما یقینا به شما علاقه دارند و خیر و صلاح شما را می‌خواهند. شما نیز با چنین نگاهی با آنان برخورد کنید. این کار عبادتی شایسته در نزد پروردگار محسوب می‌شود. از پیامبر اکرم (صلی الله علیه و اله) نقل شده که فرمودند: النَّظَرُ إِلَى وَجْهِ الْوَالِدَیْنِ عِبَادَةٌ، نگاه به چهره والدین عبادت است
به نیکی‌هایی که در حق شما انجام داده‌اند بیندیشید و آن‌ها را یادداشت کنید. خواهید دید که نیکی‌های آنان به شما آن قدر زیاد است که اشتباهات و خطاهای آنان در حق شما، در مقابل آن‌ها چیزی نخواهد بود.
به والدینتان احترام بگذارید هر چند در دل نسبت به آنان احساس خوبی ندارید.
به خود تلقین کنید که والدینتان را دوست دارید و از تلقین منفی نسبت به آنان اجتناب نمایید.
تکرار می‌کنیم که ظلم والدین به فرزندان، چیزی است بین خود و خدایشان که باید نزد او پاسخگو باشند و چیزی از وظایف شما نسبت به آنها کم نمی­کند. البته شما می­توانید به آنها اعتراض کنید و یا ناراحتی خود را از کار آنها بروز دهید؛ اما به هرحال به خاطر تمام زحماتی که از کودکی تا الآن برایتان کشیده­اند، نباید به آنها توهین کنید.
، خود را با شرائط موجود به گونه‌ای مناسب و فعّال وفق داده و هماهنگ سازید که نه تنها از وضعیت موجود به درآیید، بلکه با ابتکار، خلاقیت و بهره مندشدن از توانمندیهاى خود، زندگی شاد و با نشاطی را برای خود و سایر اعضای خانواده تان رقم زنید؛‌ لذا توجه نمایید که:
شما تنها فردى نیستید که با این مسأله در خانواده خود مواجه هستید؛سعی کنین تحت تاثیر  نظرات و حرف های دیگران قرار نگیرید  متأسفانه جوانان بسیاری از مسأله مشابه شما در خانواده خود رنج می‌برند؛ لذا آن را به عنوان یک مسأله ببینید، نه یک معضل و مشکل لاینحل؛ زیرا بسیاری از هم سن و سالان شما توانسته‌اند با آن کنار بیایند؛ لذا شما نیز می­توانید با این مشکل  کنار بیایید .

موفق و پیروز و سربلند باشید
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
zahraasadi20222021 آفلاین
عضو جدید
*
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 1 بار در 1 ارسال
۱۴۰۰-۱۲-۱۵، ۰۲:۱۴ عصر
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [ مشاوره فردی]  احساس تنهایی و پوچی دارم sogand_hsyni 1 566 ۱۴۰۲-۴-۱۲، ۰۵:۰۷ صبح
آخرین ارسال: حسین زرقانی
  [ مشاوره فردی]  احساس افسردگی و بی نشاطی در زندگی دارم مینو 1 893 ۱۴۰۱-۵-۱۴، ۰۷:۵۶ صبح
آخرین ارسال: ملایجردی
  [ مشاوره فردی]  مشکل دست به یکی کردن برادرها و خواهر بینام 1 671 ۱۴۰۱-۳-۱۳، ۰۴:۰۲ عصر
آخرین ارسال: ناظمی پور
  [ مشاوره فردی]  دعوای پدر و مادر Human 3 941 ۱۴۰۱-۲-۲۶، ۱۱:۵۲ عصر
آخرین ارسال: محمدی پور
  [ مشاوره فردی]  خواهر شوهر و شوهرم Samayari 3 1,158 ۱۴۰۱-۱-۱۹، ۰۹:۴۰ صبح
آخرین ارسال: ملایجردی
  [ مشاوره فردی]  احساس افسردگی Asal58 1 609 ۱۴۰۱-۱-۴، ۱۱:۱۴ عصر
آخرین ارسال: ناظمی پور
  [ مشاوره فردی]  دخالت های خواهر شوهرام زندگیم رو خراب کرده مشاورانه 3 1,598 ۱۴۰۰-۱۲-۱۱، ۰۹:۵۹ صبح
آخرین ارسال: zahraasadi20222021
  [ مشاوره فردی]  احساس تنفر از مادر و خواهر و احساس تنهایی Aynaz 1 573 ۱۴۰۰-۱۱-۱۹، ۰۷:۱۲ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  [ مشاوره فردی]  مادر شوهرم اذیتم میکنه و خیلی بهم حسادت میکنه مشاورانه 3 1,614 ۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۷:۲۸ صبح
آخرین ارسال: مشاورانه
  [ مشاوره فردی]  با خواهر خودم رابطه جنسی دارم مشاورانه 1 8,594 ۱۳۹۹-۱۱-۴، ۰۵:۱۷ عصر
آخرین ارسال: مشاورانه

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1146 - Table 'atamalek_mybb.mybb_atathreadviews' doesn't exist
Query:
INSERT INTO mybb_atathreadviews (tid) VALUES('14208')

If you're a visitor of this website, please wait a few minutes and try again. If this problem persists, please contact the site owner.

If you are the site owner, please check the MyBB Documentation for help resolving common issues, or get technical help on the MyBB Community Forums.