۱۳۹۹-۱۱-۵، ۰۶:۵۹ صبح
سلام وخسته نباشید.من خانمی ۴۰ ساله همسرم۳۷ حدود۱۳ساله که ازدواج کردیم من از ازدواج اولم دختر۲۲ساله دارم والان یه دختر۸ساله هم از این زندگی دارم مشکلات زیاد داشتمو دارم ولی بخاطر دختر کوچیکم تحمل میکنم و ادامه دادم مشکلم الان دختر بزرگمه قبلا با من زندگی می کرد سر یه سری مشکلات نموند رفت پیش خانواده پدر خودش ولی حدود سه هفته بود که همسر فعلیم برش گردوند خونه دو سه روز پیش متوجه شدم که همسرم اذیتش کرده ولی دخترم اجازه کاری بهش نداده بود خلاصه همسرم پشیمون میشه از خونه میره بیرون من به طور اتفاقی متوجه شدم بعد از انکار همسرم ولی با زبان بی زبانی اظهار پشیمونی کرد و دخترم هم از پیش من رفت ناگفته نمونه دخترم اخلاق بی نهایت پرخاشگرانه و بدی با من داره پدرش اصلا قبولش نداره راهش نمیده با دوستای خیلی بد میگرده سیگارومشروب هم مصرف میکنه بگذریم الان من دیگه میل و رقبتی به مرد ندارم نمیتونم نگاهش کنم حضورش توی خونه برام عذاب شده لطفا کمکم کنید راهنماییم کنید چکار کنم دوست ندارم این دخترمم از دست بدم از طرفی زندگی با این مرد برام غیرممکن شده خودش هم خیلی پشیمونه ولی من دیگه نمیتونم حتی بش نگاه کنم ازش متنفرم میترسم ازش کمکم کنید.تشکر میکنم ازتون.