۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۸:۵۳ عصر
آشنایی با روش تهیه سوپ
سوپ قارچ و کرفس
سوپ قارچ و کرفس
(سفره افطار)
مواد لازم:
کره 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
کرفس 2 شاخه
سیر یک حبه
پیاز متوسط یک عدد
کرفس 2 شاخه
سیر یک حبه
قارچ 450 گرم
آب مرغ یا سبزیجات 4 پیمانه
سیبزمینی 200 گرم
جعفری خرد شده تازه 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و کرفس و سیر را کاملاً به صورت ریز خرد کنید.قارچ را خوب شسته و به صورت درشت تکه تکه کنید.سیب زمینی را نیز پوست بکنید پس از شستشو به صورت مکعبی خرد کنید.کره را درون قابلمهای بزرگ روی حرارت متوسط ذوب کنید.پیاز، کرفس و سیر را به ظرف اضافه کرده و حدود 4- 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند آنها را بپزید.قارچ را به مخلوط فوق اضافه کرده و 6- 5 دقیقه دیگر آنها را بپزید.آب مرغ و سیبزمینی را به ظرف اضافه کرده و بگذارید بجوشند سپس با حرارت کم تا 30 دقیقه آنها را بپزید.با استفاده از همزن و یا دستگاه غذاساز سوپ را به صورت درشت پوره کنید.ابتدا جعفری سپس نمک و فلفل را به سوپ اضافه کرده و تا سرد نشده آن را میل کنید.
سیبزمینی 200 گرم
جعفری خرد شده تازه 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و کرفس و سیر را کاملاً به صورت ریز خرد کنید.قارچ را خوب شسته و به صورت درشت تکه تکه کنید.سیب زمینی را نیز پوست بکنید پس از شستشو به صورت مکعبی خرد کنید.کره را درون قابلمهای بزرگ روی حرارت متوسط ذوب کنید.پیاز، کرفس و سیر را به ظرف اضافه کرده و حدود 4- 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند آنها را بپزید.قارچ را به مخلوط فوق اضافه کرده و 6- 5 دقیقه دیگر آنها را بپزید.آب مرغ و سیبزمینی را به ظرف اضافه کرده و بگذارید بجوشند سپس با حرارت کم تا 30 دقیقه آنها را بپزید.با استفاده از همزن و یا دستگاه غذاساز سوپ را به صورت درشت پوره کنید.ابتدا جعفری سپس نمک و فلفل را به سوپ اضافه کرده و تا سرد نشده آن را میل کنید.