۱۳۹۲-۴-۲۵، ۰۲:۳۱ عصر
نودالیت ۲ بسته-قارچ اسلایس شده ۱۰۰ گرم -میگو نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم- کرفس ۱ ساقه۲ برش- جعفری یا گشنیز چند ساقه- زیتون سبز یا سیاه 4 عدد- قارچ ریز دکمه ای ۲ عدد- سیخچوبی ۲ عدد- فلفل سیاه گرانول یک دوم قاشق چایخوری
حدود یک لیتر آب در قبلمه کوچکی ریخته و ۱۰ دقیقه برشهای ساقه کرفس را در آن بجوشانید تا کمی نرم شود .( اما نباید زیاد پخته شود) و سپس از آب جوش خارج کنید . حال چاشنی نودل قارچ میگو و نودل را بترتیب به آب در حال جوش اضافه و فقط ۳ دقیقه با حرارت متوسط آن را سرو کنید
حدود یک لیتر آب در قبلمه کوچکی ریخته و ۱۰ دقیقه برشهای ساقه کرفس را در آن بجوشانید تا کمی نرم شود .( اما نباید زیاد پخته شود) و سپس از آب جوش خارج کنید . حال چاشنی نودل قارچ میگو و نودل را بترتیب به آب در حال جوش اضافه و فقط ۳ دقیقه با حرارت متوسط آن را سرو کنید