۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۹:۰۱ عصر
آشنایی با روش پخت سوپ
فلفل دلمهای را خلال کنید. درون ظرف ریخته و ۵ دقیقه همراه مواد دیگر تفت دهید. حالا سیبزمینی را خرد کرده به همراه آب مرغ و سبزیجات درون ظرف بریزید. بگذارید تا جوش بیاید. ادویه آن را اندازه کنید. حرارت را کم کنید. در ظرف را گذاشته و یک ساعت بگذارید تا بپزد. سپس برگهای سبزیجات را از درون غذا برداشته و با تزئین دلخواه سرو کنید. میتوانید سوپ را داخل مخلوطکن بریزید و سپس سرو کنید.
سوپ سیب زمینی
(سفره افطار)
مواد لازم:
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز کوچک: یکدوم عدد
هویج کوچک: یکدوم عدد
سیر: ۳ حبه
گوجهفرنگی: یک و یکدوم عدد
فلفل دلمهای قرمز: یکدوم عدد
پودر فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
سیبزمینی متوسط: یک عدد
آب مرغ: یک پیمانه
برگ سبزیجات: برگ بو، آویشن و جعفری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش پخت:
روغن را درون یک ظرف ریخته و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. پیاز و هویج را خرد کرده و درون روغن بریزید. حدود ۵ دقیقه آنها را روی حرارت به هم بزنید. سپس گوجه را درون مخلوطکن ریخته و پوره کنید. بعد به همراه سیر و کمی نمک درون ظرف ریخته و ۲ دقیقه بههم بزنید تا رنگ پوره گوجه تیره شود.فلفل دلمهای را خلال کنید. درون ظرف ریخته و ۵ دقیقه همراه مواد دیگر تفت دهید. حالا سیبزمینی را خرد کرده به همراه آب مرغ و سبزیجات درون ظرف بریزید. بگذارید تا جوش بیاید. ادویه آن را اندازه کنید. حرارت را کم کنید. در ظرف را گذاشته و یک ساعت بگذارید تا بپزد. سپس برگهای سبزیجات را از درون غذا برداشته و با تزئین دلخواه سرو کنید. میتوانید سوپ را داخل مخلوطکن بریزید و سپس سرو کنید.