۱۴۰۰-۸-۴، ۰۹:۰۴ عصر
مواد لازم:
آرد سفید دو فنجان
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
نمک ربع قاشق چایخوری
کره یک فنجان
شکر یک فنجان ونیم
تخم مرغ سه عدد
سیب زمینی پخته و له شده 480 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
خامه یا پنیر خامه ای برای تزئین
خلال پوست پرتقال برای تزئین
طرز تهیه:
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید و قالب های کاغذی کیک را درون سینی فر بچینید. در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگ پودر، دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری کره را له کرده و با شکر آنقدر بزنید تا پف کند، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید. حال سیب زمینی و وانیل را به آن افزوده و خوب هم بزنید. سپس مخلوط آرد را با آن مخلوط کنید. خمیر را درون قالب های کاغذی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید. پس از خنک شدن روی آن را با خامه یا پنیر خامه ای و خلال پوست پرتقال تزئین کنید.
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید و قالب های کاغذی کیک را درون سینی فر بچینید. در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگ پودر، دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری کره را له کرده و با شکر آنقدر بزنید تا پف کند، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید. حال سیب زمینی و وانیل را به آن افزوده و خوب هم بزنید. سپس مخلوط آرد را با آن مخلوط کنید. خمیر را درون قالب های کاغذی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید. پس از خنک شدن روی آن را با خامه یا پنیر خامه ای و خلال پوست پرتقال تزئین کنید.
توجه:
● زمان تهیه: ۶۵ دقیقه
- مواد لازم برای ۲۴ عدد کیک کوچک می باشد.