مواد لازم برای ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی
![[تصویر: %D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88%DB%8C%DA%...%D8%BA.jpg]](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201701/2810_pics/%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88%DB%8C%DA%86-%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg)
پیاز و سیب زمینی پوست گرفته شده را به شکل حلقه ای خرد کنید . فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر را چرب کنید.
روی سیب زمینی و پیازها را با روغن چرب کرده و کمی نمک و فلفل بپاشید، سپس داخل سینی بچینید و 30 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید.
پوست و استخوان سینه مرغ را جدا کنید و به اندازه های کوچک خرد کنید.روی تکه ها را کمی بکوبید تا پهن و نازک شوند.به مرغ ها کمی نمک و فلفل بپاشید تا مزه دار شوند.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا داغ شود . بعد مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن مرغ ها روی هر کدام یک ورق پنیر قرار داده و در تابه را ببندید تا پنیر آب شود.
سپس تکه های مرغ را از تابه خارج کرده و هر کدام را روی یک تکه نان قرار دهید.
مقداری شاهی و جعفری لا به لای نان بچینید.
سیب زمینی ها و پیاز های کبابی شده را از فر خارج کنید و لایه هر تکه مرغ مقداری از آن ها را قرار داده و با سس مایونز سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ مرغ
نقلقول:
- سینه مرغ :2 عدد
- سیب زمینی تازه و کوچک:700 گرم
- پیاز قرمز کوچک :یک عدد
- پنیر موتزارلای تازه:4 ورقه
- سس مایونز برای سرو غذا :4 قاشق چایخوری
- شاهی تازه برای سرو غذا :به میزان کافی
- نان همبرگر:4 عدد
- برگ های جعفری تازه، برای سرو غذا :به میزان کافی
- نمک و فلفل آسیاب شده :به میزان کافی
- روغن زیتون بکر :3 قاشق سوپخوری
![[تصویر: %D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88%DB%8C%DA%...%D8%BA.jpg]](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201701/2810_pics/%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88%DB%8C%DA%86-%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg)
![[تصویر: source.gif]](http://namnak.com/source.gif)
پیاز و سیب زمینی پوست گرفته شده را به شکل حلقه ای خرد کنید . فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر را چرب کنید.
روی سیب زمینی و پیازها را با روغن چرب کرده و کمی نمک و فلفل بپاشید، سپس داخل سینی بچینید و 30 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید.
پوست و استخوان سینه مرغ را جدا کنید و به اندازه های کوچک خرد کنید.روی تکه ها را کمی بکوبید تا پهن و نازک شوند.به مرغ ها کمی نمک و فلفل بپاشید تا مزه دار شوند.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا داغ شود . بعد مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن مرغ ها روی هر کدام یک ورق پنیر قرار داده و در تابه را ببندید تا پنیر آب شود.
سپس تکه های مرغ را از تابه خارج کرده و هر کدام را روی یک تکه نان قرار دهید.
مقداری شاهی و جعفری لا به لای نان بچینید.
سیب زمینی ها و پیاز های کبابی شده را از فر خارج کنید و لایه هر تکه مرغ مقداری از آن ها را قرار داده و با سس مایونز سرو کنید.
![[تصویر: %D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88%DB%8C%DA%...%D8%BA.jpg]](http://files.namnak.com/users/kk/aup/201701/2811_pics/%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88%DB%8C%DA%86-%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg)
نقلقول: ساندویچ مرغ جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
ساندویچ مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .