۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۹:۱۷ عصر
مواد لازم کوکو سیب زمینی
سیب زمینی:یک کیلو
تخم مرغ : 4 تا 5 عدد
پکینگ پودر یا جوش شیرین : یک قاشق مرباخوری سرخالی
نمک و فلفل : به مقدار کافی
طرز تهیه کوکوی سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی ها را بدون پوست کندن می پزیم و داخل آب آن مقداری روغن و نمک میریزین تا اگر پوست آن ترک خورد سیب زمینی ها در آب بی مزه نشوند. بعد از پخته شدن سیب زمینی ها، پوست آن را بکنید و رنده کنید.
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند.
مقداری نمک ، فلفل و بیکینگ پودر داخل تخم مرغ ها بریزید و به سیب زمینی های رنده شده که کاملا سرد هم شده اضافه کنید.خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
سپس داخل تابه ای نسوز، سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم داغ شود.بعد مایه کو کو را داخل روغن بریزید و با پشت قاشق روی آنرا صاف کاملا صاف کنید.
در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مایه کوکو کاملا بسته شود.
وقتی یک طرف کوکو سرخ شد کوکو را به شکل بعلاوه به چهار قسمت برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
کوکو را با سبزیجات دلخواه تزیین کنید .
طرز تهیه انواع کوکوی سیب زمینی
1. اگر کوکو را با سیب زمینی خام درست کنید ، می توانید به آن مرغ پخته ریش ریش شده یا سبزی های معطر اضافه کنید.
2. اگرکوکو پس از پخت ترک بر داشت و یا در هنگام جابجا کردن شکست بدانید که تخم مرغ داخل آن کم بوده است. البته مقدار بیش از حد تخم مرغ بافت کوکو از میان می برد.
3. اگر میخواهید به کوکو سیب زمینی، پیاز خام اضافه کنید حتما آب پیاز را کاملا بگیرید چون باعث شل شدن و وارفتن کوکو می شود.
4. ضخامت کوکو توصیه باید بین 2 و نیم تا 2 سانتی متر باشد چون ضخامت زیاد، باعث نپختن کوکو و نازک بودن بیش از حد، باعث خشکی و سوختگی آن می شود.
5. برای طعم و عطر بی نظیر کو کو میتوانید به غیر از نعناع یا گشنیز خشک از نعناع و یا ریحان تازه استفاده کنید.
6. اگر مایه کوکو شل بود کمی آرد سیب زمینی به آن اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکو سیب زمینی
کوکو سیب زمینی جزو غذاهای دانشجویی میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کوکو سیب زمینی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .