۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۸:۳۳ عصر
مربای زردآلو:
برای تهیه مربای زردآلو بهتر است از زردآلوهایسفت و رسیده استفاده کرد.
![[تصویر: %D9%85%D8%B1%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D8...%D9%88.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/201807/418_pics/%D9%85%D8%B1%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D8%B1%D8%AF%D8%A2%D9%84%D9%88.jpg)
مواد لازم مربای زردآلو:
زردآلوی سفت: یک کیلو
شکر: 900 گرم
گلاب: نصف استکان
زعفران آبگرفته غلیظ: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
آب : یک لیوان
طرز تهیه مربای زردآلو:
زرد آلوها را بشویید و از وسط نصف کنید.
در ظرفی شکر و آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر در آب حل شود. احتیاج نیست که شهد شکر قوام بیاید. بعد زردآلوها را درون ان بریزید و اجازه دهید تا 20 دقیقه ای بجوشند.اگر زردآلوها نرم تر بود مدت خیلی کمتری بجوشانید.سپس گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه جوشیدن آبلیمو را بریزید و بعد حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا مربا خنک شود. سپس مربای زردآلو را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال قرار دهید.
برای تهیه مربای زردآلو بهتر است از زردآلوهایسفت و رسیده استفاده کرد.
![[تصویر: %D9%85%D8%B1%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D8...%D9%88.jpg]](https://files.namnak.com/users/kk/aup/201807/418_pics/%D9%85%D8%B1%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%D8%B1%D8%AF%D8%A2%D9%84%D9%88.jpg)
مواد لازم مربای زردآلو:
زردآلوی سفت: یک کیلو
شکر: 900 گرم
گلاب: نصف استکان
زعفران آبگرفته غلیظ: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
آب : یک لیوان
طرز تهیه مربای زردآلو:
زرد آلوها را بشویید و از وسط نصف کنید.
در ظرفی شکر و آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر در آب حل شود. احتیاج نیست که شهد شکر قوام بیاید. بعد زردآلوها را درون ان بریزید و اجازه دهید تا 20 دقیقه ای بجوشند.اگر زردآلوها نرم تر بود مدت خیلی کمتری بجوشانید.سپس گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه جوشیدن آبلیمو را بریزید و بعد حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا مربا خنک شود. سپس مربای زردآلو را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال قرار دهید.