۱۴۰۰-۸-۴، ۰۹:۳۲ عصر
مواد لازم:
![[تصویر: images_5raf.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/images_5raf.jpg)
گیلاس 3 کیلو
شکر 5/2 کیلو
شکر 5/2 کیلو
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
روش پخت:
گیلاس ها را بشوئید و هسته آنها را درآورید.
گیلاس ها را بشوئید و هسته آنها را درآورید.
سپس لابه لای آنها شکر بپاشید و بگذارید یک شب تا صبح، در یک جای خنک بماند تا آب بیندازد. بعد قابلمه را روی حرارت اجاق قرار دهید تا با حرارت یکنواخت بجوشد.
وانیل را هم به آن اضافه کنید. وقتی شربت مربا قوام آمد، آن را امتحان کنید. بعد از آماده شدن مربا آن را از روی حرارت بردارید. شما می توانید از گیلاس های صورتی رنگ هم به همین صورت مربا تهیه کنید.
نکته ها و گفته ها:این مربا هم بسیار خوش رنگ و هم خوشمزه است.