۱۴۰۰-۸-۴، ۰۹:۴۵ عصر
مواد لازم:
گل بهار نارنج یک کیلوگرم
شکر یک کیلوگرم
آب لیمو ترش 2قاشق سوپخوری
شکر یک کیلوگرم
آب لیمو ترش 2قاشق سوپخوری
روش تهیه:
با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پیدرپی، تلخی آن را از بین ببرید.پس ابتدا شکوفههای بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید. این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آنها را به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید. در این فاصله نیز آب آنها را یکی دو بار عوض کنید. به این ترتیب، تلخی بهار نارنج کاملاً گرفته می شود.شکر را همراه 3 پیمانه آب در قابلمهای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شکر در آب حل شود. سپس بهار نارنج را به محلول آب و شکر اضافه کنید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا مربا قوام آید.
با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پیدرپی، تلخی آن را از بین ببرید.پس ابتدا شکوفههای بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید. این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آنها را به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید. در این فاصله نیز آب آنها را یکی دو بار عوض کنید. به این ترتیب، تلخی بهار نارنج کاملاً گرفته می شود.شکر را همراه 3 پیمانه آب در قابلمهای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شکر در آب حل شود. سپس بهار نارنج را به محلول آب و شکر اضافه کنید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا مربا قوام آید.