۱۴۰۰-۷-۳۰، ۱۱:۲۵ عصر
مربای به یکی از خوشمزه ترین و خوش رنگ ترین مرباهایی است که به راحتی درست میشود و عطر و مزه بسیار خوبی دارد. از آنجایی که میوه به در فصل پاییز در بازار موجود است این مربا یک مربای فصلی محسوب میشود که میتوانید آن راتهیه کرده و در فصل های دیگر سال نیز استفاده نمایید.
مواد لازم برای مربای به:
شکر: 1 کیلو
به:1 کیلو
آب لیمو: 1 ق چ
هل: به میزان لازم
گلاب: به میزان لازم
طرز تهیه مربای به:
ابتدا به ها را شسته و پوست آن ها را بگیرید و در ابعاد دلخواه خرد کنید.
به های خرد شده را در قابلمه ای مناسب بریزید و شکر را روی آن بپاشید و بگذارید یکی دو ساعت بماند و آب بیاندازد.
حالا قابلمه را روی حرارت قرار داده و کمی آب بریزید و اجازه دهید تا مواد شروع به جوشیدن کند درب قابلمه را ببندید و بگذارید تا با شعله متوسط به ها پخته و خوشرنگ شوند.
برای طعم دهی بیشتر به مرباتان می توانید از هل آسیاب شده و یا دانه درشت استفاده کنید و این به سلیقه شما بستگی دارد.
همچنین برای عطر دادن بیشتر به این مربای خانگی می توانید از گلاب استفاده کنید که بوی مربا را چند برابر بیشتر می کند.
بعد از اینکه مربا به غلظت مناسب رسید و رنگ آن باب میلتان بود شعله را خاموش کرده و اجازه دهید تا خنک شود.
بعد از اینکه مربا خنک شد آن را داخل شیشه ای تمیز بریزید و دربش را محکم ببندید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.
نکات:
برای جلوگیری از شکرک زدن مربای زمانی که به مرحله آخر آماده سازی مربا نزدیک شدید یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه را بگیریو و به مربا اضافه کنید.
سفتی شیره شربت مربا به نوع علاقه شما بستگی دارد برای سفتی بیشتر می توانید درب ظرف را بردارید و زمان بیشتری به مربا بدهید تا قوام بیشتری بگیرد و غلیظ تر بشود.
مواد لازم برای مربای به:
شکر: 1 کیلو
به:1 کیلو
آب لیمو: 1 ق چ
هل: به میزان لازم
گلاب: به میزان لازم
طرز تهیه مربای به:
ابتدا به ها را شسته و پوست آن ها را بگیرید و در ابعاد دلخواه خرد کنید.
به های خرد شده را در قابلمه ای مناسب بریزید و شکر را روی آن بپاشید و بگذارید یکی دو ساعت بماند و آب بیاندازد.
حالا قابلمه را روی حرارت قرار داده و کمی آب بریزید و اجازه دهید تا مواد شروع به جوشیدن کند درب قابلمه را ببندید و بگذارید تا با شعله متوسط به ها پخته و خوشرنگ شوند.
برای طعم دهی بیشتر به مرباتان می توانید از هل آسیاب شده و یا دانه درشت استفاده کنید و این به سلیقه شما بستگی دارد.
همچنین برای عطر دادن بیشتر به این مربای خانگی می توانید از گلاب استفاده کنید که بوی مربا را چند برابر بیشتر می کند.
بعد از اینکه مربا به غلظت مناسب رسید و رنگ آن باب میلتان بود شعله را خاموش کرده و اجازه دهید تا خنک شود.
بعد از اینکه مربا خنک شد آن را داخل شیشه ای تمیز بریزید و دربش را محکم ببندید و در یخچال بگذارید تا سرد شود.
نکات:
برای جلوگیری از شکرک زدن مربای زمانی که به مرحله آخر آماده سازی مربا نزدیک شدید یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه را بگیریو و به مربا اضافه کنید.
سفتی شیره شربت مربا به نوع علاقه شما بستگی دارد برای سفتی بیشتر می توانید درب ظرف را بردارید و زمان بیشتری به مربا بدهید تا قوام بیشتری بگیرد و غلیظ تر بشود.