قرارگاه سایبری عطاملک
  • رادیو عشق
  •  
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • عضویت طلایی
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

قرارگاه سایبری عطاملک › خانواده ایرانی › بانوی ایرانی › نکات خانه داری v
« قبلی 1 … 18 19 20 21 22 بعدی »
› کوکوی اسفناج

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امتیازات: 2.79
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

کوکوی اسفناج

khanomi آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 8
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱
محل سکونت: ☺☻♂♀
اعتبار: 3
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۱:۵۶ عصر
کوکوی اسفناج
مواد لازم برای ۴ نفر

اسفناج: ۵۰۰ گرم
تخم‌مرغ: ۳ عدد
روغن کنجد: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
هویج: یک عدد متوسط
نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

برای تهیه این کوکوی ایتالیایی پیش از هر چیز باید اسفناج را آماده کنید. برخلاف کوکو سبزی سنتی خودمان که سبزی خام را با تخم‌مرغ ترکیب می‌کنیم و آن را سرخ می‌کنیم، برای تهیه این کوکوی ایتالیایی باید اسفناج را آب‌پز کنید. برای این منظور آب را درون یک قابلمه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و اسفناج را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه در این آب بجوشانید. بعد از مدت زمان ذکر شده اسفناج را آبکش کرده و آن را خرد کنید. لازم نیست قطعات خیلی ریز یا به اصطلاح ساطوری باشد. تنها کافی است برگ‌های اسفناج را کمی خرد کنید و آنها را کنار بگذارید.

سپس تخم‌مرغ‌ها را درون یک کاسه بشکنید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شود. در این مرحله هویج را که به قطعات کوچک مکعبی خرد کرده‌اید به همراه اسفناج خرد شده به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا کاملا یکدست شود و تخم‌مرغ‌ها کف کند. به طور معمول ۵ تا ۶ دقیقه هم‌زدن مستمر موجب کف‌کردن تخم‌مرغ‌ها می‌شود.

در آخرین مرحله روغن کنجد را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گرم شود، سپس مخلوط آماده شده را درون تابه بریزید و اجازه دهید یک سمت کوکو کاملا سرخ شود. برای این کار ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان لازم است، سپس کوکو را برگردانید و سمت دیگر آن را نیز سرخ کنید. کوکو را به ظرف جدید منتقل کرده و با برش‌های مثلثی آن را برای سرو آماده کنید.

نکته

هرگز برای آب‌پز کردن اسفناج‌ها آنها را از دقیقه اول درون آب قرار ندهید تا آب و اسفناج با هم به نقطه جوش برسد. این کار موجب تخلیه تمامی مواد مغذی موجود در اسفناج می‌شود. بهترین روش آن است که اسفناج را پس از جوش آمدن آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۳ تا ۴ دقیقه درون آب جوش باقی بماند.
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کوکوی کنگر Mina1382 0 249 ۱۴۰۰-۸-۴، ۱۱:۰۲ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  کوکوی سیب زمینی Mina1382 0 85 ۱۴۰۰-۷-۳۰، ۱۰:۱۷ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  راهنمای سوپ اسفناج آسان Mina1382 0 85 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۱۰:۰۹ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
atamalek آش اسفناج Mina1382 0 58 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۹:۲۹ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  خورشت آلو اسفناج با مرغ Mina1382 0 70 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۸:۵۹ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  طرز تهیه سمبوسه با اسفناج kabootar 11 3,698 ۱۴۰۰-۶-۹، ۰۸:۳۴ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  سالاد اسفناج saharrahin 0 575 ۱۳۹۴-۱-۱۹، ۰۲:۱۴ عصر
آخرین ارسال: saharrahin
  نودالیت قارچ و اسفناج nunu_khm 0 878 ۱۳۹۲-۴-۲۰، ۰۷:۰۳ عصر
آخرین ارسال: nunu_khm
  خورش اسفناج گیلانی khanomi 0 1,173 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۱۲ عصر
آخرین ارسال: khanomi
  خورش اسفناج گيلاني khanomi 0 1,215 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۹ عصر
آخرین ارسال: khanomi

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی