۱۳۹۱-۹-۲۳، ۱۲:۵۶ عصر
کوکوی اسفناج
مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج: ۵۰۰ گرم
تخممرغ: ۳ عدد
روغن کنجد: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
هویج: یک عدد متوسط
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه
برای تهیه این کوکوی ایتالیایی پیش از هر چیز باید اسفناج را آماده کنید. برخلاف کوکو سبزی سنتی خودمان که سبزی خام را با تخممرغ ترکیب میکنیم و آن را سرخ میکنیم، برای تهیه این کوکوی ایتالیایی باید اسفناج را آبپز کنید. برای این منظور آب را درون یک قابلمه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و اسفناج را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه در این آب بجوشانید. بعد از مدت زمان ذکر شده اسفناج را آبکش کرده و آن را خرد کنید. لازم نیست قطعات خیلی ریز یا به اصطلاح ساطوری باشد. تنها کافی است برگهای اسفناج را کمی خرد کنید و آنها را کنار بگذارید.
سپس تخممرغها را درون یک کاسه بشکنید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شود. در این مرحله هویج را که به قطعات کوچک مکعبی خرد کردهاید به همراه اسفناج خرد شده به تخممرغها اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا کاملا یکدست شود و تخممرغها کف کند. به طور معمول ۵ تا ۶ دقیقه همزدن مستمر موجب کفکردن تخممرغها میشود.
در آخرین مرحله روغن کنجد را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گرم شود، سپس مخلوط آماده شده را درون تابه بریزید و اجازه دهید یک سمت کوکو کاملا سرخ شود. برای این کار ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان لازم است، سپس کوکو را برگردانید و سمت دیگر آن را نیز سرخ کنید. کوکو را به ظرف جدید منتقل کرده و با برشهای مثلثی آن را برای سرو آماده کنید.
نکته
هرگز برای آبپز کردن اسفناجها آنها را از دقیقه اول درون آب قرار ندهید تا آب و اسفناج با هم به نقطه جوش برسد. این کار موجب تخلیه تمامی مواد مغذی موجود در اسفناج میشود. بهترین روش آن است که اسفناج را پس از جوش آمدن آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۳ تا ۴ دقیقه درون آب جوش باقی بماند.
مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج: ۵۰۰ گرم
تخممرغ: ۳ عدد
روغن کنجد: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
هویج: یک عدد متوسط
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه
برای تهیه این کوکوی ایتالیایی پیش از هر چیز باید اسفناج را آماده کنید. برخلاف کوکو سبزی سنتی خودمان که سبزی خام را با تخممرغ ترکیب میکنیم و آن را سرخ میکنیم، برای تهیه این کوکوی ایتالیایی باید اسفناج را آبپز کنید. برای این منظور آب را درون یک قابلمه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و اسفناج را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه در این آب بجوشانید. بعد از مدت زمان ذکر شده اسفناج را آبکش کرده و آن را خرد کنید. لازم نیست قطعات خیلی ریز یا به اصطلاح ساطوری باشد. تنها کافی است برگهای اسفناج را کمی خرد کنید و آنها را کنار بگذارید.
سپس تخممرغها را درون یک کاسه بشکنید و هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شود. در این مرحله هویج را که به قطعات کوچک مکعبی خرد کردهاید به همراه اسفناج خرد شده به تخممرغها اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا کاملا یکدست شود و تخممرغها کف کند. به طور معمول ۵ تا ۶ دقیقه همزدن مستمر موجب کفکردن تخممرغها میشود.
در آخرین مرحله روغن کنجد را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گرم شود، سپس مخلوط آماده شده را درون تابه بریزید و اجازه دهید یک سمت کوکو کاملا سرخ شود. برای این کار ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان لازم است، سپس کوکو را برگردانید و سمت دیگر آن را نیز سرخ کنید. کوکو را به ظرف جدید منتقل کرده و با برشهای مثلثی آن را برای سرو آماده کنید.
نکته
هرگز برای آبپز کردن اسفناجها آنها را از دقیقه اول درون آب قرار ندهید تا آب و اسفناج با هم به نقطه جوش برسد. این کار موجب تخلیه تمامی مواد مغذی موجود در اسفناج میشود. بهترین روش آن است که اسفناج را پس از جوش آمدن آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۳ تا ۴ دقیقه درون آب جوش باقی بماند.
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙