۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۹ عصر
مواد اولیه :
اسفناج 500گرم مرغ چهار تكه پياز 250گرم (دو عدد) تخممرغ دو عددآبغوره 4/1پيمانه روغن، نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه: اسفناج را شسته به اندازههاي دو سانتيمتري خرد ميكنيم. سپس در تابه ميريزيم نصف استكان آب و دو قاشق سر پر روغن به آن اضافه كرده و در تابه را ميگذاريم تا با حرارت ملايم اسفناج پخته شود. مرغ را تكهتكه كرده جداگانه ميپزيم. پياز را خلالي درشت خرد كرده با روغن زياد سرخ ميكنيم تا پيازها نرم و طلايي شود. تخممرغها را با چنگال هم ميزنيم تا كف كند. در تابه روغن ريخته (ميتوانيد از روغن پياز هم استفاده كنيد) تخممرغهاي زده شده را در آن ميريزيم تا تخممرغ سرخ شود. همه مواد را همراه نمك فلفل، آبغوره و يك ليوان آب مرغ در قابلمه ميريزيم به مدت 20 دقيقه روي حرارت ميگذاريم و تا همه مواد به خورد هم بروند و خورش جا بيفتد.
![[تصویر: small_634666592648030483.jpg]](http://ash.ksabz.net/images/foods/small_634666592648030483.jpg)
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙