قرارگاه سایبری عطاملک
  • رادیو عشق
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • عضویت طلایی
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

قرارگاه سایبری عطاملک › خانواده ایرانی › بانوی ایرانی › نکات خانه داری v
« قبلی 1 … 18 19 20 21 22 بعدی »
› خورش اسفناج گيلاني

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  تماشای آنلاین فیلم چقدر حجم مصرف می کند؟ ali5280 ali5280 رایانه و موبایل
  نحوه فروش آثار هنری در NFT meris99 meris99 هنر
  معرفی گوشی های سری A سامسونگ besttechnology besttechnology رایانه و موبایل
  [ مشاوره فردی]  ] ایا باید همیشه ناراحتیمون ... Ssani ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
  [ مشاوره فردی]  ] مشاوره فردی و تحصیلی رزخسروی ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
  چگونه رمز آیفون را عوض کنیم؟ تغییر پسورد آیفو... ali5280 ali5280 رایانه و موبایل
  مزیت ها و چالش های اینترنت ملی برای سرویس دهن... ali5280 ali5280 گفتگوی ایرانیان
برترین امتیاز گیرندگان
ADMIN 25915
رمان 6198
~~sara~~ 2495
مشاورانه 2481
*Ertebat* 1299
sarah 1283
محمدی پور 1159
abasaleh 1012
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9442
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
mohamadi1392 246

فروش دامنه bloger.app | مشاوره خانواده در واتساپ | دانلود سخنرانی‌های رائفی پور | کتاب صوتی لهوف | نذر فرهنگی |
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 45 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

خورش اسفناج گيلاني

khanomi آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 8
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱
محل سکونت: ☺☻♂♀
اعتبار: 3
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۹ عصر
مواد اولیه :
[تصویر:  small_634666592648030483.jpg]اسفناج 500گرم مرغ چهار تكه پياز 250گرم (دو عدد) تخم‌مرغ دو عددآبغوره 4/1پيمانه روغن، نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه: اسفناج را شسته به اندازه‌هاي دو سانتي‌متري خرد مي‌‌كنيم. سپس در تابه مي‌‌ريزيم نصف استكان آب و دو قاشق سر پر روغن به آن اضافه كرده و در تابه را مي‌‌گذاريم تا با حرارت ملايم اسفناج پخته شود. مرغ را تكه‌تكه كرده جداگانه مي‌پزيم. پياز را خلالي درشت خرد كرده با روغن زياد سرخ مي‌‌كنيم تا پيازها نرم و طلايي شود. تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم مي‌‌زنيم تا كف كند. در تابه روغن ريخته (مي‌توانيد از روغن پياز هم استفاده كنيد) تخم‌مرغ‌هاي زده شده را در آن مي‌‌ريزيم تا تخم‌مرغ سرخ شود. همه مواد را همراه نمك فلفل، آبغوره و يك ليوان آب مرغ در قابلمه مي‌‌ريزيم به مدت 20 دقيقه روي حرارت مي‌‌گذاريم و تا همه مواد به خورد هم بروند و خورش جا بيفتد.
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش قیمه مجلسی Mina1382 0 222 ۱۴۰۰-۸-۱، ۱۲:۲۰ صبح
آخرین ارسال: Mina1382
  خورش انار Mina1382 0 147 ۱۴۰۰-۷-۳۰، ۱۰:۲۴ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  راهنمای سوپ اسفناج آسان Mina1382 0 146 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۱۰:۰۹ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
atamalek آش اسفناج Mina1382 0 110 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۹:۲۹ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  خورش باقاله با طعم سیر Mina1382 0 322 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۹:۰۵ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  خورشت آلو اسفناج با مرغ Mina1382 0 131 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۸:۵۹ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  خورش بوقلمون Mina1382 0 135 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۸:۵۵ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  خورش بامیه عربی Mina1382 0 140 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۸:۵۰ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  خورش بادنجان پیچی Mina1382 1 149 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۷:۲۶ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  طرز تهیه سمبوسه با اسفناج kabootar 11 3,927 ۱۴۰۰-۶-۹، ۰۸:۳۴ صبح
آخرین ارسال: ADMIN

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی