۱۳۹۱-۹-۲۳، ۱۲:۵۸ عصر
ابتدا
گوشت را به وسیله بیفتك كوب میكوبیم تا كاملا'' نازك و خرد شود سپس پیاز
را رنده میكنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمك
و فلفل مخلوط میكنیم
گوشت را به وسیله بیفتك كوب میكوبیم تا كاملا'' نازك و خرد شود سپس پیاز
را رنده میكنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمك
و فلفل مخلوط میكنیم
مـــــــــواد لازم :
گوشت راسته كبابی :: نیم كیلو
پیاز درشت :: 1 عدد
گوجه فرنگی :: 4 عدد
چوچاق (شیشاق) :: 1 قاشق غذا سوپ خوری
گوشت راسته كبابی :: نیم كیلو
پیاز درشت :: 1 عدد
گوجه فرنگی :: 4 عدد
چوچاق (شیشاق) :: 1 قاشق غذا سوپ خوری
رب انار ترش :: 1 قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده :: 100 گرم
نمك و فلفل :: به میزان لازم
روغن یا كره :: نصف قاشق غذا خوری
آب :: نصف پیمانه پلو پزی
طــــــــرز تهیه :گردوی چرخ شده :: 100 گرم
نمك و فلفل :: به میزان لازم
روغن یا كره :: نصف قاشق غذا خوری
آب :: نصف پیمانه پلو پزی
ابتدا
گوشت را به وسیله بیفتك كوب میكوبیم تا كاملا'' نازك و خرد شود سپس پیاز
را رنده میكنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمك
و فلفل مخلوط میكنیم . حالا میتوانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم .
شعله گاز را كم میكنیم و مخلوط را در روغن و آب میگذاریم تا گوشت بپزد .
سپس گوجه ها را كبابی و یا سرخ میكنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در
اطراف میچنیم .
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙