قرارگاه سایبری عطاملک
  • رادیو عشق
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • عضویت طلایی
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

قرارگاه سایبری عطاملک › خانواده ایرانی › بانوی ایرانی › نکات خانه داری v
« قبلی 1 … 18 19 20 21 22 بعدی »
› كباب ترش یك نوع غذای محلی گیلانی

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  طراحی گرافیکی ویژه کاربران طلایی ADMIN hammami تولیدات حوزه چاپ و گراف...
  [مشاوره مذهبی]  ازدواج فاطمه_کریمی فاطمه_کریمی مشاوره خانواده و ازدواج
  معرفی فیلم بر باد رفته – Gone with the Wind niloofarmajdi niloofarmajdi سینما/ تلویزیون / مستند
  [عشق و ازدواج]  مشخصات: خانم ۲۴ با مشکل اعتماد... threata ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
  تماشای آنلاین فیلم چقدر حجم مصرف می کند؟ ali5280 ali5280 رایانه و موبایل
  معرفی گوشی های سری A سامسونگ besttechnology besttechnology رایانه و موبایل
  [ مشاوره فردی]  ] ایا باید همیشه ناراحتیمون ... Ssani ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
برترین امتیاز گیرندگان
ADMIN 25917
رمان 6198
~~sara~~ 2495
مشاورانه 2481
*Ertebat* 1299
sarah 1283
محمدی پور 1159
abasaleh 1012
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9442
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
mohamadi1392 246

فروش دامنه bloger.app | مشاوره خانواده در واتساپ | دانلود سخنرانی‌های رائفی پور | کتاب صوتی لهوف | نذر فرهنگی |
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 60 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

كباب ترش یك نوع غذای محلی گیلانی

khanomi آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 8
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱
محل سکونت: ☺☻♂♀
اعتبار: 3
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۱:۵۸ عصر
[تصویر:  50785.JPG]
ابتدا
گوشت را به وسیله بیفتك كوب می‌كوبیم تا كاملا'' نازك و خرد شود سپس پیاز
را رنده می‌كنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمك
و فلفل مخلوط می‌كنیم
مـــــــــواد لازم :
گوشت راسته كبابی :: نیم كیلو
پیاز درشت :: 1 عدد
گوجه فرنگی :: 4 عدد
چوچاق (شیشاق) :: 1 قاشق غذا سوپ خوری
رب انار ترش :: 1 قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده :: 100 گرم
نمك و فلفل :: به میزان لازم
روغن یا كره :: نصف قاشق غذا خوری
آب :: نصف پیمانه پلو پزی
طــــــــرز تهیه :
ابتدا
گوشت را به وسیله بیفتك كوب می‌كوبیم تا كاملا'' نازك و خرد شود سپس پیاز
را رنده می‌كنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمك
و فلفل مخلوط می‌كنیم . حالا می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم .
شعله گاز را كم می‌كنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد .
سپس گوجه ها را كبابی و یا سرخ می‌كنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در
اطراف می‌چنیم .
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه نان شیرمال محلی Mina1382 0 102 ۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۹:۱۶ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  كال كباب(غذای شمالی) khanomi 1 1,572 ۱۴۰۰-۶-۱۱، ۰۵:۲۱ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  لپه قرمه، غذای مخصوص دامغان saharh708 0 759 ۱۳۹۴-۸-۲۷، ۰۴:۰۷ عصر
آخرین ارسال: saharh708
  خورش اسفناج گیلانی khanomi 0 1,266 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۱۲ عصر
آخرین ارسال: khanomi
  قیمه پیچاق(غذای محلی اردبیل)*** khanomi 0 1,374 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۹ عصر
آخرین ارسال: khanomi
  یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی khanomi 0 894 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۳ عصر
آخرین ارسال: khanomi

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی