قرارگاه سایبری عطاملک
  • رادیو عشق
  •  
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • عضویت طلایی
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

قرارگاه سایبری عطاملک › خانواده ایرانی › بانوی ایرانی › نکات خانه داری v
« قبلی 1 … 18 19 20 21 22 بعدی »
› كباب ترش یك نوع غذای محلی گیلانی

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 59 رأی - میانگین امتیازات: 2.81
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

كباب ترش یك نوع غذای محلی گیلانی

khanomi آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 8
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱
محل سکونت: ☺☻♂♀
اعتبار: 3
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۱:۵۸ عصر
[تصویر:  50785.JPG]
ابتدا
گوشت را به وسیله بیفتك كوب می‌كوبیم تا كاملا'' نازك و خرد شود سپس پیاز
را رنده می‌كنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمك
و فلفل مخلوط می‌كنیم
مـــــــــواد لازم :
گوشت راسته كبابی :: نیم كیلو
پیاز درشت :: 1 عدد
گوجه فرنگی :: 4 عدد
چوچاق (شیشاق) :: 1 قاشق غذا سوپ خوری
رب انار ترش :: 1 قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده :: 100 گرم
نمك و فلفل :: به میزان لازم
روغن یا كره :: نصف قاشق غذا خوری
آب :: نصف پیمانه پلو پزی
طــــــــرز تهیه :
ابتدا
گوشت را به وسیله بیفتك كوب می‌كوبیم تا كاملا'' نازك و خرد شود سپس پیاز
را رنده می‌كنیم و با گردو و چوچاق (سبزی معطر محلی گیلان) و رب انار و نمك
و فلفل مخلوط می‌كنیم . حالا می‌توانیم آن را در ظرف مورد نظر بریزیم .
شعله گاز را كم می‌كنیم و مخلوط را در روغن و آب می‌گذاریم تا گوشت بپزد .
سپس گوجه ها را كبابی و یا سرخ می‌كنیم و بعد از آماده شدن آن گوشت را در
اطراف می‌چنیم .
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه نان شیرمال محلی Mina1382 0 32 ۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۹:۱۶ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  كال كباب(غذای شمالی) khanomi 1 1,426 ۱۴۰۰-۶-۱۱، ۰۵:۲۱ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  لپه قرمه، غذای مخصوص دامغان saharh708 0 671 ۱۳۹۴-۸-۲۷، ۰۴:۰۷ عصر
آخرین ارسال: saharh708
  خورش اسفناج گیلانی khanomi 0 1,173 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۱۲ عصر
آخرین ارسال: khanomi
  قیمه پیچاق(غذای محلی اردبیل)*** khanomi 0 1,193 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۹ عصر
آخرین ارسال: khanomi
  یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی khanomi 0 802 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۳ عصر
آخرین ارسال: khanomi

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی