قرارگاه سایبری عطاملک
  • رادیو عشق
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • عضویت طلایی
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

قرارگاه سایبری عطاملک › خانواده ایرانی › بانوی ایرانی › نکات خانه داری v
« قبلی 1 … 18 19 20 21 22 بعدی »
› قیمه پیچاق(غذای محلی اردبیل)***

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  طراحی گرافیکی ویژه کاربران طلایی ADMIN hammami تولیدات حوزه چاپ و گراف...
  [مشاوره مذهبی]  ازدواج فاطمه_کریمی فاطمه_کریمی مشاوره خانواده و ازدواج
  معرفی فیلم بر باد رفته – Gone with the Wind niloofarmajdi niloofarmajdi سینما/ تلویزیون / مستند
  [عشق و ازدواج]  مشخصات: خانم ۲۴ با مشکل اعتماد... threata ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
  تماشای آنلاین فیلم چقدر حجم مصرف می کند؟ ali5280 ali5280 رایانه و موبایل
  معرفی گوشی های سری A سامسونگ besttechnology besttechnology رایانه و موبایل
  [ مشاوره فردی]  ] ایا باید همیشه ناراحتیمون ... Ssani ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
برترین امتیاز گیرندگان
ADMIN 25917
رمان 6198
~~sara~~ 2495
مشاورانه 2481
*Ertebat* 1299
sarah 1283
محمدی پور 1159
abasaleh 1012
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9442
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
mohamadi1392 246

فروش دامنه bloger.app | مشاوره خانواده در واتساپ | دانلود سخنرانی‌های رائفی پور | کتاب صوتی لهوف | نذر فرهنگی |
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 44 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

قیمه پیچاق(غذای محلی اردبیل)***

khanomi آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 8
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱
محل سکونت: ☺☻♂♀
اعتبار: 3
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۹ عصر
مواد لازم :
گوشت قیمه ای350 گرم
پیاز داغ 4 قاشق غذاخوري
خلال بادام 150 گرم
نمک ،فلفل و ادویه و زعفران به میزان لازم
تخم مرغ= ۶ عدد
طرز تهیه : گوشت را با پیاز کمی پخته ، پیاز سرخ شده را با خلال بادام کمی تفت بدهيد . نمک ، فلفل و ادویه و کمی زعفران اضافه کرده بگذاريد جا بیفتد . این مواد را به گوشتی که نصف استکان آب داشته باشد اضافه كنيد ، وقتي خورش كاملا جا افتاد به تعداد نفرات تخم مرغ وسط خورش بشكنيد .با قاشق روی تخم مرغها را زعفران بريزيد. بعد از بسته شدن تخم مرغ غذا را در ظرف مناسبي سرو كنيد .
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان Mina1382 0 321 ۱۴۰۰-۸-۱، ۱۲:۲۲ صبح
آخرین ارسال: Mina1382
  طرز تهیه خورش قیمه مجلسی Mina1382 0 223 ۱۴۰۰-۸-۱، ۱۲:۲۰ صبح
آخرین ارسال: Mina1382
  خورشت پیچاق قیمه Mina1382 0 152 ۱۴۰۰-۷-۳۰، ۱۰:۱۹ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  طرز تهیه نان شیرمال محلی Mina1382 0 102 ۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۹:۱۶ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  خورشت قیمه خلال وزرشک Mina1382 0 98 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۹:۰۳ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  كال كباب(غذای شمالی) khanomi 1 1,572 ۱۴۰۰-۶-۱۱، ۰۵:۲۱ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  لپه قرمه، غذای مخصوص دامغان saharh708 0 759 ۱۳۹۴-۸-۲۷، ۰۴:۰۷ عصر
آخرین ارسال: saharh708
atamalek طرز تهیه خورشت قیمه خوش رنگ و خوش طعم hosna 0 580 ۱۳۹۳-۹-۱، ۱۲:۱۷ عصر
آخرین ارسال: hosna
  یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی khanomi 0 894 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۳ عصر
آخرین ارسال: khanomi
  چاقو قیمه khanomi 0 926 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۱ عصر
آخرین ارسال: khanomi

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی