۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۱:۰۹ عصر
مواد لازم :
گوشت قیمه ای350 گرم
پیاز داغ 4 قاشق غذاخوري
خلال بادام 150 گرم
نمک ،فلفل و ادویه و زعفران به میزان لازم
تخم مرغ= ۶ عدد
طرز تهیه : گوشت را با پیاز کمی پخته ، پیاز سرخ شده را با خلال بادام کمی تفت بدهيد . نمک ، فلفل و ادویه و کمی زعفران اضافه کرده بگذاريد جا بیفتد . این مواد را به گوشتی که نصف استکان آب داشته باشد اضافه كنيد ، وقتي خورش كاملا جا افتاد به تعداد نفرات تخم مرغ وسط خورش بشكنيد .با قاشق روی تخم مرغها را زعفران بريزيد. بعد از بسته شدن تخم مرغ غذا را در ظرف مناسبي سرو كنيد .
گوشت قیمه ای350 گرم
پیاز داغ 4 قاشق غذاخوري
خلال بادام 150 گرم
نمک ،فلفل و ادویه و زعفران به میزان لازم
تخم مرغ= ۶ عدد
طرز تهیه : گوشت را با پیاز کمی پخته ، پیاز سرخ شده را با خلال بادام کمی تفت بدهيد . نمک ، فلفل و ادویه و کمی زعفران اضافه کرده بگذاريد جا بیفتد . این مواد را به گوشتی که نصف استکان آب داشته باشد اضافه كنيد ، وقتي خورش كاملا جا افتاد به تعداد نفرات تخم مرغ وسط خورش بشكنيد .با قاشق روی تخم مرغها را زعفران بريزيد. بعد از بسته شدن تخم مرغ غذا را در ظرف مناسبي سرو كنيد .
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙