سبک زندگی و مشاوره خانواده رایگان عطاملک
  • شبکه اجتماعی ویترین
  • مشاوره خانواده
  • معجون عشق
  • عضویت طلایی
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

سبک زندگی و مشاوره خانواده رایگان عطاملک › خانواده ایرانی › بانوی ایرانی › نکات خانه داری v
« قبلی 1 … 18 19 20 21 22 بعدی »
› یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی

آخرین مطالب ارسالی
آمار انجمن
آخرين ارسال ها
موضوع نويسنده آخرين ارسال کننده انجمن
  [عشق و ازدواج]  خیانت Zeynab7 Li_khdshns مشاوره خانواده و ازدواج
  مشاوره خانواده رایگان ADMIN ADMIN مشاوره خانواده و ازدواج
  [ همسرداری ]   چشم ناپاک MaryamH ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
  [ مشاوره فردی]  ] مشکل مالی PmMaryam narsi_niak مشاوره خانواده و ازدواج
  [تولید انجمن]  شنگول آباد | جوک و طنزهای اینور... ADMIN ADMIN خنده بازار
  [ همسرداری ]   شوهرم با دخترا چت می‌کنه NoooriZahra ملایجردی مشاوره خانواده و ازدواج
  صبح غریب | دل نوشته هایم ADMIN ADMIN مجازیست
برترین امتیاز گیرندگان
ADMIN 25986
رمان 6198
~~sara~~ 2495
مشاورانه 2481
*Ertebat* 1299
sarah 1283
محمدی پور 1165
abasaleh 1012
برترين ارسال کنندگان
ADMIN 9463
رمان 1571
kabootar 1216
مشاورانه 751
~~sara~~ 563
narges 414
sarah 274
ngeekgirl 252

افشای تله جمعیت! | دانلود شبکه اجتماعی ویترین | دانلود سخنرانی‌های رائفی پور | کتاب صوتی لهوف
Your browser does not support the audio element.

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 44 رأی - میانگین امتیازات: 3.02
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی

khanomi آفلاین
عضو جدید
*
امتیاز: 8
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۱
محل سکونت: ☺☻♂♀
اعتبار: 3
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
#1
۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۳ عصر
[تصویر:  110471271959196141923179298325223856241.jpg]

مواد لازم برای 6 نفر

آلو برقانی 30 عدد

پر زردآلو 200 گرم

به 2 عدد، خرد شده

گوشت گوسفند 250 گرم

برنج 1 استکان سرخالی

شکر 2/1 استکان

زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

نمک نوک چاقو



طرز تهیه:

مرحله 1 - گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود.

مرحله 2 - آلو، به و پر زردآلو را به گوشت نیم پز افزوده و پخت را ادامه دهید تا این مواد نیز نیم پز شوند.

مرحله 3 - برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا افتند و آب آن کشیده شود.

مرحله 4 - بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته های آلوها را به تعداد آن‌ها خارج کنید.

مرحله 5 - بعد از بیرون آوردن هسته‌ها، غذا را با گوشت کوب خوب وزر
دهید، سپس شکر را افزوده و مجدداً روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در
آن حل شود.

سپس یخمه تُرُش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو نمایید.



نکات:

* مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه خودتان دارد.

* می‌توانید شیره خرما را جایگزین شکر نمایید.

* از نکات مهم این غذا شمردن آلوها می‌باشد که هنگام خارج کردن هسته‌ها به تعداد ریخته شده، هسته خارج نمایید.
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه نان شیرمال اصفهانی Mina1382 0 274 ۱۴۰۰-۷-۳۰، ۰۹:۱۸ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  كال كباب(غذای شمالی) khanomi 1 1,703 ۱۴۰۰-۶-۱۱، ۰۵:۲۱ صبح
آخرین ارسال: ADMIN
  لپه قرمه، غذای مخصوص دامغان saharh708 0 821 ۱۳۹۴-۸-۲۷، ۰۴:۰۷ عصر
آخرین ارسال: saharh708
  قیمه پیچاق(غذای محلی اردبیل)*** khanomi 0 1,444 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۹ عصر
آخرین ارسال: khanomi
  كباب ترش یك نوع غذای محلی گیلانی khanomi 0 1,232 ۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۱:۵۸ عصر
آخرین ارسال: khanomi

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی