۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۲:۰۱ عصر
![[تصویر: khoresh-chagho-gheyme4.png]](http://www.ashpaza.com/wp-content/uploads/2012/02/khoresh-chagho-gheyme4.png)
غذای رسمی اردبیل
گوشت ریز خرد شده 250 گرم پیاز خرد شده 1عدد بزرگ آبغوره مقدار لازم تخم مرغ 3عدد رب گوجه 2ق غ خلال بادام 5ق غ
گوشت ریز ریز شده را با پیاز تفت میدهیم و زرچوبه و نمک و رب را اضافه میکنیم و خوب سرخ میکنیم. حدود 1لیتر آب روی گوشت میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم بجوش بیاید. بعداز جوش آمدن خلال بادام و آبغوره را اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت کم جا بیفتد و غلیظ شود. در آخر تخم مرغها را با فاصله از هم روی خورش میشکنیم و باید مواظب باشیم قاطی نشوند.بعد از 10 دقیقه آماده است.
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙