۱۳۹۱-۹-۲۳، ۰۱:۰۷ عصر
تصویر به اندازه 63% (605x454) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (1600x1200) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.
بادمجان، غذای لذیذی است اما حلیم بادمجان لذیذتر. برای پختن حلیم بادمجان برای چهار نفر یك كیلو بادمجان، نیم كیلو گوشت و ۱۵۰ گرم عدس نیاز داریم. ابتدا پوست بادمجان را می گیریم، سپس به بادمجان های پوست كنده شده نمك می زنیم و می گذاریم تا آبش خوب برود. می دانید كه نمك را برای این به بادمجان می زنند كه زمان طبخ، به روغن كمتری نیاز باشد. سپس بادمجان هایی را كه آبش رفته، در حرارت بسیار ملایم، آهسته آهسته سرخ می كنیم. به یاد داشته باشید كه اگر بادمجان را در دمای آتش تند سرخ كنیم، بیرون آن سرخ می شود و درونش نپخته باقی می ماند.
زمانی كه در حال سرخ كردن بادمجان ها هستید، ۱۵۰ گرم عدس را با نیم كیلو گوشت می گذارید تا خوب پخته شود اما اول باید چربی گوشت را خوب خوب پاك كنید و عدس را با گوشت بدون چربی بگذارید تا پخته شود. وقتی خوب پخته شد، عدس و گوشت پخته شده را با بادمجان های سرخ شده مخلوط می كنیم و با هم می كوبیم. وقتی خوب كوبیدیم، می گذاریم در دمای ملایم تا گرمای خود را حفظ كند.
برای تزئین حلیم بادمجان به ۳۰۰ گرم كشك و پیاز داغ، سیرداغ و همچنین مغز گردوی خردشده نیاز داریم. می توانیم پیاز داغ و سیرداغ را با نعنا داغ مخلوط كرده و با مغز گردو روی كشكی كه روی حلیم بادمجان ریخته ایم بریزیم تا طعم آن را لذیذ تر كند. راستی، عدس، گوشت و بادمجان جزو غذاهای سرد است. فراموش نكنید كه همراه این غذاها نباید از ماست استفاده كنید. اگر با خوردن غذای سرد، سردی می كنید بهترین راه، نوشیدن شربت سكنجبین بعد از این غذاست كه سالم ترین و پرخاصیت ترین نوشابه سنتی ایران است. برای تهیه این شربت، یك لیوان آب را با ۴لیوان عسل و یك لیوان سركه طبیعی و یك لیوان عرق نعنا مخلوط كنید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. پس از سردشدن، قدری از آن را با آب رقیق كرده و شربت كنید كه بسیار گوارا خواهد بود و از سردی كردن شما بعد از میل كردن غذای سرد جلوگیری خواهد كرد.
˙·٠•●♥✿خانمی ✿♥●•٠·˙