قرارگاه سایبری عطاملک
  • رادیو عشق
  •  
  • مشاوره خانواده
  • طراحی لوگو
  • عضویت طلایی
    • ورود
    • ثبت نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
     
    یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
  • ورود
  • ثبت نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
یا توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی وارد شود
توسط حساب کاربریتان در شبکه های اجتماعی متصل شوید

قرارگاه سایبری عطاملک › خانواده ایرانی › بانوی ایرانی › نکات خانه داری v
« قبلی 1 … 17 18 19 20 21 22 بعدی »
› انواع خورش قيمه ايراني !!

امتیاز موضوع:
امتیاز موضوع:
  • 54 رأی - میانگین امتیازات: 2.98
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت‌های نمایش موضوع

انواع خورش قيمه ايراني !!

sarah آفلاین
عضو رسمی
**
امتیاز: 1,284
تاریخ عضویت: دي ۱۳۹۱
محل سکونت: جوين
اعتبار: 105
میزان اخطار: 0%
سپاس ها 50
سپاس شده 142 بار در 111 ارسال
#1
۱۳۹۱-۱۰-۱۷، ۰۱:۲۰ عصر
مواد لازم
  • گوشت گوسفند: 300 گرم، قیمه‌ای
  • پیاز درشت: یك عدد، ساطوری
  • لپه: 100 گرم
  • لیمو امانی درشت: 2 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • سیب‌زمینی متوسط: 2 عدد، خلالی
  • زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری
  • دارچین: یك قاشق چای‌خوری
  • نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
روش تهیه
- شش قاشق غذاخوری روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 6 دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی شود
- گوشت را اضافه كرده و 6‌دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ بگیرد و آبش كشیده شود
- پیاز را هم بزنید تا نسوزد، سپس زردچوبه را اضافه كرده و هم بزنید
- رب گوجه را اضافه كرده و آن را 2 دقیقه سرخ كنید. لیمو امانی و 3 پیمانه آب جوش را به خورش اضافه كرده و پس از به جوش آمدن با در بسته و شعله كم، 2.5ساعت آن را بپزید
لپه را پاك كرده و بشویید، سپس 15‌دقیقه در آب بجوشانید. با این كار زرداب لپه خارج شده و باعث نفخ نمی‌شود
- سیب‌زمینی را كه در آب نگه داشته‌اید آبكش و خشك كنید. كمی نمك به آن پاشیده و در روغن سرخ كنید. سپس روغن آن را گرفته و كنار بگذارید
- پس از یك ساعت و نیم از پخت خورش، لپه را به آن اضافه كنید تا بپزد. اگر دوست ندارید لیمو امانی زیاد پخته شود، می‌توانید آن را الان به خورش اضافه كنید. به یاد داشته باشید لمیو امانی را باید با چنگال سوراخ كنید
پس از زمان پخت خورش نمك و فلفل آن را اندازه كرده، زعفران را اضافه كنید و 15 دقیقه دیگر آن را بپزید. هنگامی كه روغن روی خورش آمد و به غلظت رسید، غذا پخته است.دارچین را روی آن پاشیده و با چلو سرو كنید

نكات:
- قیمه تنها خورشی است كه از گوشت راسته نیز می‌توان در آن استفاده كرد
- اگر لپه مصرفی شما درشت و از نوع زودپز است، نیازی به پخت جداگانه ندارد
- خورش قیمه اصیل، رب گوجه‌فرنگی ندارد و از گوجه‌فرنگی حلقه‌حلقه و زعفران در آن استفاده می‌شود
- به جای لیمو امانی از آبلیمو یا گرد لیمو هم می‌توانید استفاده كنید، اما در این صورت خورش تیره می‌شود


فایل‌(های) پیوست شده
.docx   12 نوع قيمه.docx (اندازه: 13.04 KB / تعداد دفعات دریافت: 33)
چیزهایی که دست کم می گیریم ,کسی دیگر برای به دست آوردنشان راز و نیاز می کند
Atamalek
پاسخ
ارسال‌ها اعتباردهی
پاسخ اخطار
 سپاس شده توسط
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش قیمه مجلسی Mina1382 0 120 ۱۴۰۰-۸-۱، ۱۲:۲۰ صبح
آخرین ارسال: Mina1382
  خورش انار Mina1382 0 81 ۱۴۰۰-۷-۳۰، ۱۰:۲۴ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  خورش باقاله با طعم سیر Mina1382 0 244 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۹:۰۵ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  خورش بوقلمون Mina1382 0 74 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۸:۵۵ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  خورش بامیه عربی Mina1382 0 73 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۸:۵۰ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  خورش بادنجان پیچی Mina1382 1 77 ۱۴۰۰-۷-۲۷، ۰۷:۲۶ عصر
آخرین ارسال: Mina1382
  هفت اشتباه رايج مصرف كنندگان ايراني هنگام خريد دستگاه هاي تصفيه آب seofar70 0 405 ۱۴۰۰-۳-۲۴، ۰۶:۵۶ عصر
آخرین ارسال: seofar70
  شستشوی انواع پارچه Maha92 0 1,189 ۱۳۹۶-۱۱-۱۱، ۰۹:۵۷ عصر
آخرین ارسال: Maha92
  آشپزی خورش گوجه سبز sq-etrat 0 960 ۱۳۹۴-۹-۲۲، ۰۵:۲۵ عصر
آخرین ارسال: sq-etrat
fjump عکس تزیین انواع سالاد hosna 0 684 ۱۳۹۳-۹-۲، ۰۵:۰۰ عصر
آخرین ارسال: hosna

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • امتیازات کاربران
قدرت گرفته ازMyBB و پارسی شده توسط MyBBIran.com
طراحی شده توسط Rooloo | ترجمه و طراحی مجدد توسط ParsanIT.ir

برو بالا
حالت خطی
حالت موضوعی